barátság

A barátság napja – július 30.

Július 30-a hivatalosan is a barátság napjává lépett elő. Érdemes ilyenkor egy kicsit átgondolni, kik is a barátaink és hogy mit is jelentenek nekünk.

barátság

Vannak olyan emberek, akik kiterjedt baráti társasággal rendelkeznek, mások csak egy-két embert engednek közel magukhoz. De szinte alig van olyan, aki az örömét vagy bánatát ne tudná megosztani egy másik emberrel.

A barátok nagyon fontosak az életünkben, hiszen ők mindig ott állnak mellettünk: új szerelemnél, szakításnál, gyerekszületésnél, halálesetnél, vizsgák idején, bulikban, esküvőn, focimeccsen, Római-parti hekkezésen.

Vannak olyan barátságok, amik még az óvodában köttettek és vannak, akikkel felnőtt korunkban hozott össze a sors.

Sokan azt gondolják, hogy egy párkapcsolat mellett már nem fér bele az idejükbe a barátság. Hatalmas baklövést követnek el. Bármennyire is szereted a párodat, van pár olyan dolog, amit nem vele akarsz megbeszélni. Arról nem is beszélve, hogy egy párkapcsolat – sajnos – bármikor véget érhet, de a barátaid – jobb esetben – életed végéig melletted állnak.

Vannak olyan barátok, akikkel napi szinten beszélsz és vannak olyanok, akikkel ha évekig nem találkozol, akkor is ugyanonnan tudjátok folytatni a beszélgetést, ahol anno abbahagytátok.

És vannak azok, akik régen a barátaid voltak (vagy azt hitted róluk), de aztán szépen kikoptatok egymás életéből és ma már csak egy Facebookos szülinapos köszöntésre (vagy még annyira sem) futja tőletek.

Nekem van ilyen is, olyan is. De az biztos, hogy július 30-án mindegyikőjüket megkeresem és megköszönöm, hogy az életem részei.

Nektek milyen barátaitok vannak és mi a legemlékezetesebb sztoritok velük kapcsolatban?

Üdv:

Csilla

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.